OFERTA ESPECIAL DVDs

Les persones que esteu inscrites a les Jornades EDU[mèdia] teniu la possibilitat d’aconseguir aquests 3 DVDs a un preu especial.
Tria els DVDs que t’interessin i emplena el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.
Esperem que aquests materials audiovisuals siguin del teu interès.

 

La idea central del reportatge EL FALS DOCUMENTAL. Una Metàfora de la realitat és donar a conèixer i reflexionar sobre aquest gènere documental i la construcció de les falses notícies. S’hi tracten aspectes com la construcció social de la realitat, la crítica al discurs dels mitjans de comunicació i la reflexió artística del llenguatge i dels codis audiovisuals. Amb la participació de Jordi Balló (UPF), Gemma Paricio (UOC) i Joan Vaccaro (UB).

NOU – Una producció d’AulaMèdia. Durada: 35′ + 20′ d’extres. (PVP: 20 €) · PREU ESPECIAL: 15 €El documental Projecte Mòbil (el viatge) vol mostrar alguns dels problemes mediambientals, socials i laborals que es generen en la fabricació dels telèfons mòbils. Un reportatge didàctic amb la participació de Carme Altayó (SCK), Alba Trepat (Setem) i Eva Vidal (UPC).

Un reportatge d’AulaMèdia produït per Kineina. Durada: 30′ (PVP: 20 €) · PREU ESPECIAL: 15 €Dóna’m la teva mirada. Fonaments del llenguatge audiovisual és un DVD didàctic que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual. Pensat per a qualsevol espectador interessat a entendre millor el que veu en una pantalla i especialment per a docents de diferents etapes i matèries.

Un material d’AulaMèdia produït per Kineina. Durada: 90′ (PVP: 23 €) ·  PREU ESPECIAL: 18 €


FORMULARI

  Nom:

  Cognoms:

  DNI:

  Lletra:

  Adreça particular:

  Codi Postal:

  Població:

  Primer correu-e:

  Segon correu-e:

  MARCA ELS DVDS QUE VOLS

  1.- Emplena amb les teves dades aquest formulari, marca el DVD o DVDs que vols i clica “ENVIAR”.

  2.- T’enviarem al teu correu electrònic les indicacions per fer l’aportació econòmica.

  3.- Pots fer el pagament per compte bancari o per Bizum.